JAG vzw is een Limburgse activiteiten vereniging die in 1992 is opgericht en zich richt op singles. De vereniging telt gemiddeld 300 leden en is volledig gedragen door vrijwilligers. JAG is een vereniging voor en door singles, zo organiseren we voor elkaar vele activiteiten in een ontspannen sfeer. De bedoeling van het JAG is door samen activiteiten te doen, vriendschappen op te bouwen of je sociale leven naar een hoger niveau te tillen.

JAG is géén dating organisatie! We leggen de nadruk op vriendschappelijke connecties.

Een greep uit onze activiteiten:
praatcafés – dansavonden – fuiven – wandelingen – restaurantbezoekjes – bioscoopavonden – weekendjes weg – sportdagen – zomerbars – vakanties – spelavonden – …
Deelnemen aan de activiteiten is geheel vrijblijvend!

JAG is ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën: Friends (18 – 40 jaar) & Plus (41+ jaar).
In onze vereniging zijn alleenstaande ouders welkom en indien de activiteit het toelaat ook samen met hun kinderen.

Hoe gaat het nu in zijn werk om lid te worden?

Je maakt een account aan via de knop registreren en gaat naar onze kalender. Daar kan je  inschrijven voor een infoavond.

Als je deze infoavond hebt bijgewoond krijg je één maand gratis als proefperiode. Nadien kan je beslissen om effectief lid te worden en wordt er pas gevraagd om het lidgeld te betalen.

Het jaarlijks lidgeld bedraagt 40€, voor het eerste jaar komt er een administratieve kost van 25€  bij voor je gegevens te verwerken. Het bedrag mag overgeschreven worden op rekeningnummer BE89 7370 1352 6085. Als opmerking mag je door geven: Lidgeld + naam + voornaam.

Waar wacht je op?

Neem alvast een kijkje op onze kalender en schrijf je in voor een infoavond.